Å-festival er gratis

Å-festival er en ret special festival. Her er det nemlig muligt at besøge festivalen og høre koncerter helt gratis. Hvorfor er det gratis? For at give alle mulighed for at være med i fællesskabet og opleve noget fed musik!  Det har været en del Å-festivals DNA fra starten af. Uanset baggrund og økonomisk råderum skal alle have muligheden for at komme forbi festivalen. Men hvordan er det så muligt at afholde en festival, hvor der er gratis komme på besøg? Det er to store grunde:

  1. Det kan kun lad sig gøre, fordi festivalen drives af en flok seje frivillige, der ligger en masse timer i at skabe den.
  2. Mange fantastiske donationer fra både besøgende og folk, der ser med hjemmefra, gør det muligt at afholde festivalen. Donationerne går ubeskåret til pladsleje, teltleje, strøm, artister osv. v.

Støt Å-festival

Så her har du mulighed for at donere penge til Å-festival, så vi kan blive ved med afholde dette fantastiske arrangement. Vi tager imod både stort og småt, alt gør en forskel i det større billede. Uden økonomiske donationer ville det ikke være muligt at afholde festivalen, da der er mange udgifter forbundet med at afholde festivalen.

Hvis du gerne vil hjælpe til med dine hænder, så er der også mulighed for at blive frivillig på Å-festival.

Sådan gør du

Har du lyst til at støtte Å-festival, kan du overføre det ønskede beløb til konto: 9607 6085609899.
Mærk overførslen »Gave« og skriv gerne IM-givernummer, hvis du har sådan et.
Hvis du gerne vil have skattefradrag for gaven, så send en mail til: kasserer2@aa-festival.dk

Du kan også altid sende en gave via MobilePay på 32392 (hele året rundt).