LOVSANG

Vidste du, at Å-festival udgiver egne danske lovsange?

Å-festival har i mange år bidraget til ny dansk lovsang. De seneste år har vi derfor gjort en ekstra indsats for at producere egne lovsange. Musikken kan findes der, hvor du plejer at streame. Akkorder

Til dig, der vil spille med

Her kan du hente akkorder og tekster til vores sange. Hvis du vil have lidt tips og tricks til at spille lovsangene, så tjek WorshipTodays videoer til guitar, keyboard eller cajon ud.

AKKORDER

Videoer

Til dig, der vil gense møder og lovsange

Der ligger flere optagelser fra Å-festival på YouTube. Her har du mulighed for at gense taler og lovsang eller opleve dem for første gang.

VIDEOER
Videoer

Til dig, der vil opleve stemningen

Der ligger flere optagelser fra Å-festival på YouTube. Genopfrisk sangene eller lyt til de lækre arrangementer med den flotte optagelse i baggrunden.

VIDEOER

VEJLEDNING

Til dig, der ønsker at få flere med

Vi har som noget nyt lavet et lille og overskueligt materiale til dig, som er leder af et ungdomsfællesskab, volontør på en efterskole eller noget helt tredje. Det har vi gjort, for at gøre det lettere for jer at lykkes med at få flere med. I første omgang er der lavet to udgaver: 1) En til ungdomsfællesskaber og 2) en til efterskoler. Hvis I oplever fejl og mangler eller bare har spørgsmål så tøv ikke med at tage kontakt.

GUIDE TIL UNGDOMSFÆLLESSKABERGUIDE TIL EFTERSKOLER