Vi glæder os til at se dig!

GÅ TIL BOOKING

Gratis adgang for alle, mens overnatning på pladsen koster

Det er gratis at være med på Å-festival og til koncerter, men for at overnatte skal du booke en plads på festivalen. Priserne er pr. person, og pladsen med adgang til el, vand og toiletfaciliteter er derfor inkluderet. Vær opmærksom på, at I ikke må bo drenge og piger sammen på Å-festival, medmindre I er gift.

Tidsfrister, som er vigtige for dig, der skal have en plads

Bookingsystemet åbner

Bookingen åbner i år d. 2. marts kl. 12:00, vær klar ved jeres computere, når det går løs.

Gruppebookingen lukker

Mulighed for gruppebooking lukker d. 6. april. Herefter kan du kun booke som en enkelt enhed, og priserne vil være dyrere.

Bookingsystemet lukker

Al mulighed for booking lukker d. 27. april, og det vil derefter ikke være muligt at booke en plads før på selve festivalen.

Enkelte nætter

Til dig, der ikke har hele pinsen
  • 0-2 år Gratis
  • 3-12 år 125 DKK
  • 13+ år 200 DKK

Enkelte nætter

Til dig, der ikke har hele pinsen
  • 0-2 år Gratis
  • 3-12 år 125 DKK
  • 13+ år 225 DKK

Book din overnatning på forhånd

Hvis du sover pladsen og vil undgå at stå i ved informationen, er det en god idé at booke overnatning forhånd. Du modtager nemlig en QR-kode og et pladsnummer, når du booker, og med QR-koden klar kan du stryge gennem Quick-køen. Husk, at hvis du skal sove hos nogen, der allerede har booket, skal de invitere dig til pladsen i bookingsystemet. 

Flere personer på samme plads

Hvis I gerne vil bo flere i samme campingvogn eller telt, skal I inviteres af, den person, som opretter pladsen. Man kan altså sige, at den første der booker bliver pladsansvarlig. Der kan inviteres flere personer til pladsen, 1) når bookingen oprettes og 2) efterfølgende ved at logge ind i bookingsystemet og tilføje personer til pladsen.

Gør rent og spar penge

Der er meget, der skal holdes pænt på pladsen, så vi alle kan få en god festival. Er det noget, du vil give en hånd med, så kvitterer vi med gratis overnatninger. For hver 2 vagter á 45 minutter, du tager, giver vi dig en nats rabat. Du kan logge på bookingsystemet med den bruger, du har booket din plads med, og tilmelde dig opgaverne derinde. Du skal stadig betale i første omgang, da din rabat først kan udbetales under Å-festival. Det gør vi for at sikre, at vagtplanen går op for dig og for os. Vi glæder os til at høre fra dig. På forhånd tak for hjælpen!

Gruppebooking

Det er ikke muligt selv at vælge de eksakte pladser, men kun områder af pladsen. Hvis I derfor er et par stykker i flere campingvogne, som gerne vil bo sammen, skal I gøre brug af gruppebooking. Et eksempel kunne være tolv venner fordelt i tre campingvogne.

Her er det vigtigt, at der kun er én af campingvognene, der booker først. Den første til at booke en plads kan nemlig nemt oprette en gruppe i systemet, som de andre kan melde sig til.

Hvis I sørger for at booke jer ind i den samme gruppe, vil I få tildelt pladser ved siden af hinanden.

Hvis du ikke har meldt dig ind i en gruppe, får du selvfølgelig stadig tildelt en plads ligesom alle andre. Hvis du er med i en gruppe så stor, at I ønsker undergrupperinger, så opretter I bare dem inde i bookingsystemet, og vi vil sørge for, at I ligger sammen.

Refundering

Fortryder du efterfølgende dele af eller hele din booking, pålægges et administrationsgebyr på 75 DKK for refusionen.

Refundering er kun muligt indtil d. 3. maj.

Har I rettelser til jeres booking?

Hvis I har rettelser til jeres booking, logger I blot ind i vores bookingsystem med den bruger, I har oprettet jer med. Her kan I også invitere flere til jeres plads.

Hvornår ved jeg, hvor på pladsen jeg skal bo?

Du modtager en mail senest 3 uger efter bookingen lukker, hvor dit pladsnummer fremgår.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil sove i telt?

Teltpladser skal ligesom pladser til campingvogn bestilles online. Der er ikke forskel på hverken pris eller procedure under booking.

Hvis du sover i telt er det ikke muligt at indgå i gruppebooking.