Vi glæder os til at se dig!

GÅ TIL BOOKING

Gratis adgang for alle, mens overnatning på pladsen koster

Det er gratis at være med på Å-festival og til koncerter, men for at overnatte skal du booke en plads på festivalen. Priserne er pr. person, og pladsen med adgang til el, vand og toiletfaciliteter er derfor inkluderet. Vær opmærksom på, at I ikke må bo drenge og piger sammen på Å-festival, medmindre I er gift.

Tidsfrister, som er vigtige for dig, der skal have en plads

Bookingsystemet åbner

Bookingen åbner i år d. 5. marts, så vær klar ved jeres computere når det går løs.

Gruppebookingen lukker

Mulighed for gruppebooking lukker d. 29. april. Herefter kan du kun booke som en enkelt enhed, og priserne vil være dyrere.

Bookingsystemet lukker

Al mulighed for booking lukker d. 16. maj, og det vil derefter ikke være muligt at booke en plads før på selve festivallen.

Enkelte nætter

Til dig, der ikke har hele pinsen
  • 0-2 år Gratis
  • 3-12 år 100 DKK
  • 13+ år 175 DKK

Enkelte nætter

Til dig, der ikke har hele pinsen
  • 0-2 år Gratis
  • 3-12 år 100 DKK
  • 13+ år 200 DKK

Fortryder du efterfølgende dele af eller hele din booking, pålægges et administrationsgebyr på 75 DKK for refusionen.

Afmeldinger foretaget efter Å-festivals påbegyndelse refunderes ikke.

Book din overnatning på forhånd

Hvis du sover på pladsen, og vil undgå at stå i kø ved informationen, er det en god idé at booke din overnatning på forhånd. Du modtager nemlig en QR kode og et pladsnummer, når du får tildelt en plads ved booking, som gør, at du kan gå direkte ind gennem Quick-køen, hvis du har din QR-kode klar. Husk, at hvis du skal sove hos nogen, der allerede har booket, skal inviteres til pladsen af vedkommende.

Flere personer på samme plads

Hvis I gerne vil bo flere i samme campingvogn eller telt, skal I inviteres af, den person, som opretter pladsen. Man kan altså sige, at den første der booker bliver pladsansvarlig. Der kan inviteres flere personer til pladsen, 1) når bookingen oprettes og 2) efterfølgende ved at logge ind i bookingsystemet og tilføje personer til pladsen.

Gruppebooking

Hvis I sørger for at booke jer ind i den samme gruppe, vil I også få tildelt pladser ved siden af hinanden. Her kan det være smart at tale sammen, inden I opretter flere forskellige grupper. Så vælg evt. en person, som opretter gruppen, som I andre derefter kan tilmelde jer til, når det bliver jeres tur til at booke.

Du modtager en mail senest 3 uger efter bookingen lukker, hvor dit pladsnummer fremgår.

Hvis du ikke har meldt dig ind i en gruppe, får du selvfølgelig stadig tildelt en plads ligesom alle andre. Hvis du er med i en gruppe så stor, at I ønsker undergrupperinger, så opretter I bare dem inde i bookingsystemet, og vi vil sørge for at I ligger sammen.

Har I rettelser til jeres booking?

Hvis I har rettelser til jeres booking, logger I blot ind i vores bookingsystem med den bruger, I har oprettet jer med. Her kan I også invitere flere til jeres plads.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil sove i telt?

Teltpladser skal ligesom pladser til campingvogn bestilles online. Der er ikke forskel på hverken pris eller procedure under booking.