Madtilbud #1

Madbillet til søndag aften

Hvis du gerne vil være sikker på at have noget ordenligt at spise til aftensmad søndag, kan du forudbestille en madbillet til festivalen. Det gør du ved at logge ind i bookingsystemet efter du har gennemført din booking. Billetten kan også købes på selve festivalen, men mængden af mad er ikke uendelig, så køb den hellere i god tid nu. Menuen vil som sædvanligt være helstegt pattegris, med hvad dertil hører. Maden kan afhentes fra kl. 17:00 i nærheden af klubhuset.

Bemærk, at madbilletten kun kan bestilles på forhånd, hvis du har booket en plads, og at det i år kun er muligt at købe madbillet til søndag aften.

75,- pr. madbillet

GÅ TIL BOOKINGSYSTEMET

Madtilbud #2

Street Food

Igen i år tilbyder vi et velkendt koncept: Street Food!

På Torvet kan man mellem 2-3 forskellige madvogne, med hver deres type mad, og så er der endda en is-vogn til at fylde dessert på maverne efter aftensmaden.

Boderne har åbent til aftensmad fra fredag til søndag og nogle boder holder endda sent åbent.


Madtilbud #3

Cafételtet

I cafételtet vil der både være lidt godt til ganen samt sød musik for ørene. Det er teltet, hvor folket ynder at trække ind, når mørket falder over pladsen.


Alt overskud går til Å-festival

Alt mad bliver lavet af frivillige hænder fra vores eget bagland! Det betyder, at alt overskud går ubeskåret til at finansiere næste års Å-Festival. YES!!