Remedy Drive // US

Lørdag aften I Store Telt

Remedy Drive, et moderne kristent rockband fra Lincoln, Nebraska, startede deres rejse i 1998, grundlagt af brødrene David og Paul Zach. De har udgivet ti studiealbum, et livealbum og to EP’er. Deres værker som “Daylight Is Coming”, “Resuscitate” og “The North Star” er stærke eksempler på deres dybe engagement i både musik og budskab. Energiske optrædener og meningsfulde tekster, der berører sociale retfærdighedsspørgsmål og trostemaer, kendetegner bandet. Deres musik, der blander rock, pop og elektroniske elementer, skaber en unik lyd, der tiltaler mange. Oplev denne energifyldte atmosfære ved en Remedy Drive-koncert, hvor gamle hits og nye sange forenes i en mangfoldig musikalsk oplevelse. Med både musikalske præstationer og inspirerende fortællinger leverer de en uforglemmelig aften for deres publikum.