Værd at vide før Å-festival

Så er det lige om lidt pinse, og Å-festival er derfor meget tæt på. Vi har nedenfor samlet de vigtigste informationer, så du er godt opdateret, inden du møder op.

Hvornår åbner Å-festival?

Å-festival åbner af 2 omgange. Du kan komme med din campingvogn torsdag aften, ellers åbner pladsen fredag den 7. juni 2019 kl. 12.00,
og kl. 20.00 åbner vi i teltet.

Hvad er det vigtigste, jeg ved, inden jeg dukker op?

 1. Hvordan du kommer hertil, vil være godt at få på plads! 😉
 2. Har du booket plads, så sørg for at vide hvilken plads, du har booket. Har du ikke modtaget mailen med dit pladsnummer, så spørg ham/hender der har booket pladsen. Alle pladsmails er nu udsendt.
 3. Vi har nogle regler, vi vil bede alle om at respektere, så vi alle kan få den bedst mulige festival.
 4. Få styr på aftensmaden! Fredag kan du benytte dig af specielle fredagstilbud i Å-pølsen, og lørdag-søndag kan du anvende madbilletter, som kan købes i Informationen.

Hvordan kan jeg ellers forberede mig på Å-festival?

Der sker rigtig meget godt på Å-festival igen i år, men du kunne f.eks:

  1. Følg med på vores Facebook side! Den vil løbende blive opdateret med en masse spændende information om den kommende Å-festival!
  2. Installér vores Å-festival app. Den ligger nu klar i Google Play store.
  3. Tjekke programmet for i år ud, og se hvad du har at glæde dig til.
  4. Har du ikke allerede gjort det, så tune ind på vores Spotify radio kanal og få hørt en masse af det musik, du kommer til at høre live.

Jeg har stadig spørgsmål?

Så prøv at tjekke vores oftest stillede spørgsmål, og se om du kan finde svar der, ellers kan du komme i kontakt med os via vores kontaktside.