Giv en hånd

Her på siden vil vi løbende have opslag, til de opgaver vi mangler hænder til.

Hjælp til rengøring søges

Der er meget der skal holdes pænt på pladsen så vi alle kan få en god festival. Er det noget du vil give en hånd med, så kvitterer vi med gratis overnatninger.

For hver 2 vagter af 45 minutter du tager, giver vi dig en nats rabat.

Du kan logge på bookingsystemet med den bruger du har booket din plads med, og derinde kan du tilmelde dig opgaverne.

Skal du ikke ligge på pladsen, men stadig ønsker at hjælpe, kan du i stedet tilmelde dig her.

Så kontakter vi dig snarest. På forhånd tak! 🙂

Natte- & brandvagter søges

Vi skal bruge ca. 80 voksne personer (over 25 år) til at stille sig til rådighed som vagter, så det er trygt at færdes, samt være på Å-festival i Sdr. Felding – især i nattetimerne.

Opgaven som brand- og nattevagt går i store træk ud på, at skabe tryghed og holde opsyn med pladsen, så der ikke opstår uhensigtsmæssige situationer. Der er et regelsæt, som alle skal indordne sig under – hvilket bliver forklaret til alle vagter ved opstart, så der ikke opstår nogen tvivl (regelsættet kan ses her på hjemmesiden).

Al kontakt / tilmelding / spørgsmål vedrørende natte- og brandvagter på Å-festival bedes henvendt til Henrik Tygesen via denne kontaktformular.

Samaritter/sygeplejerske/førstehjælpere søges

Da Å-festival vokser sig større og større, og mange – især unge mennesker er samlet, vil vi gerne have et hold frivillige til at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Et plaster på såret, en tår vand, forbinde en forstuvet ankel eller det der er værre – hvis du kan din førstehjælp, og er villig til at bruge det, så hører vi meget gerne fra DIG – der er stærkt brug for det.

Al kontakt / tilmelding / spørgsmål vedrørende samarittjeneste på Å-festival bedes henvendt til Henrik Tygesen via denne kontaktformular.