Å-festival søger kvik Facebook-nerd

Er du typen, der finder den helt rigtige GIF til Messenger-tråden, langt før dine venner når at give et eneste pip fra sig?

I så fald er det glimrende. Helt perfekt.

Lige nu leder vi nemlig efter en frisk fyr eller pige, der vil være en del af vores Facebook-team og besvare tusindvis af beskeder fra festivalgæster gennem vores vigtigste officielle kanal. Det kræver, at du er rap på knapperne, men vi har også brug for din hjælp til at poste informationer, nyheder og spas på vores Facebook-side.

Vi leder efter dig der:

 • Har en kreativ sjæl og ikke går kold over at brainstorme i lang tid
 • Har en skarp pen, styr på kommaerne og kan slippe kreativiteten løs på tekst
 • Kan kommunikere ligeværdigt og vedkommende med teenagere og folk i 20’erne
 • Er impulsiv, men også har sans for organisering
 • Er selvstændig og ikke har noget imod at træffe beslutninger på egen hånd
 • Er en holdspiller
 • Har en kærlighed til Å-festival – eller har mod på at få det
 • Tror på Jesus, synes han er pænt cool og kan stå inde for IMs trosgrundlag (link: http://indremission.dk/budskab/det-tror-vi-paa/

 

Det er nice to have (og overhovedet ikke et must), hvis du:

 • Ved hvad ROI og PPC betyder
 • Har kendskab til annonceværktøj i Facebook
 • Ved hvad der er op og ned på et kamera
 • Kan omsætte din kreative hjerne til kreativ grafik

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et frivilligt team, hvor der er plads til at lege og lære. Vi elsker at prøve kræfter med de nyeste trends – og vi giver os selv lov, fordi vi ved, at vores følgere er frisk på at lege med.

Vores team består af i alt 13 unge SoMe-reportere og fotografer, hvor der er plads til at tænke nyt, skævt, rundt og firkantet.

Nogle af os har mange års teoretisk erfaring på feltet, mens andre har lært deres skills gennem hands on brug af sociale medier eller deres kamera. Andre igen er helt grønne i SoMe-verden. Kombinationen gør, at vi ser vores platforme fra forskellige vinkler – og vi har også plads til dig uanset, hvilke erfaringer, du har med i bagagen. Derfor må du heller ikke lade dig skramme, hvis du ikke synes, du helt kan lave op til kravene i stillingsopslaget.

Du får ikke løn for opgaven – men vi lover, at det er fedt. Arbejdsbyrden vil variere gennem året. Du skal blandt andet deltage i tre lørdags-møder, og derudover ligger der timer på egen hånd. Dit arbejde kulminerer i pinsen, hvor du forventes at være til stede og arbejde under det meste af festivalen – dog også med tid til at nyde festivalen, koncerterne og hænge ud med dine venner.

Og til sidst: Å-festival er en kristen festival, der arrangeres af IMU og Indre Mission. Det er derfor, det er vigtigt, du også kan stå inde for vores trosgrundlag.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores SoMe-leder Anika Thorø på mail: [email protected] eller tlf. 27463366.

Det er også Anika, der skal modtage din ansøgning. Vi elsker video og skæve indspark – brug det gerne i din ansøgning.

Ansøgningsfrist senest 7. november.