FestivalBIO 2018

Octavia Spencer and Sam Worthington in The Shack (2017)The Shack (2017)

Søndag kl. 00:30

Filmen handler om en almindelig familiefar, Mack, som kommer ud for en tragisk ulykke og herefter rammes af depression. En dag får han på mystisk vis en invitation tilbage til hytten hvor ulykken skete. Her får Mack et møde med den treenige Gud, som hjælper ham med at bearbejde hans sorg. Derfor indeholder filmen mange dybe og svære spørgsmål som kan være svære at forstå her i verdenen. Som hvorfor der er ondskab i verdenen når Gud er god og hvordan Gud er en kærlig Gud når vi møder modgang.

Vises med danske undertekster.

Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

 

God's Not Dead 2 (2016)God´s not dead 2 (2016)

Mandag kl. 00:30

Gymnasielæreren Grace Wesley (Melissa Joan Hart) er midt i en historietime, hvor temaet er ikke-voldelig modstand. Hun fortæller om Gandhi og Martin Luther King, og så er der en elev, der spørger, om ikke det også var det, Jesus gik ind for. Det svarer hun bekræftende på og citerer et bibelvers frit efter hukommelsen.

Hendes brug af Bibelen får et forældrepar til at klage til skolen, og efterfølgende lægger de sag an mod Grace for at forkynde i en skoleklasse. Som forsvarer får hun den unge ikke-troende jurist Tom Endler (Jesse Metcalfe). Han anbefaler hende at acceptere et forslag til et kompromis, hvor hun undskylder. Men det nægter hun, for hun vil ikke offentligt undskylde noget, som hun ikke mener er forkert, og hun vil ikke være bange for at nævne Jesus.

Vises med engelske undertekster

Læs mere her.