Missionshusscenen 2017

Wolfroy – lørdag kl. 13.30

Wolfroy er en ærlig og upoleret singer-songwriter. Med en forsigtig og trist vokal, akkompagneret af blæsere, trommer og slacker-rockede elguitarer, lukker han lytteren ind i sine ufiltrerede tanker. Sangskriveren der gemmer sig bag aliaset Wolfroy, er 23-årige Christian Skjøtt, der i sin lyrik behandler store emner på en jordnær og til tider satirisk facon.
Efter at have skrevet og udgivet musik under eget navn, rejste Christian Skjøtt i efteråret tre måneder til Nashville for at arbejde på en skarpere definition af det musikalske udtryk, og ud af denne retræte opstod Wolfroy.

 

Cair Paravel – lørdag 15.30

Vi er Cair Paravel og spiller back to the Roots numre. Stilen er Blues/Folk/Rock og numrene er komponeret af Morten Meiner. Vi glæder os til at invitere jer indenfor i et old-school musikunivers, hvor der er go´ plads til improvisation og leg. Teksterne kredser om hverdagslivet og kristenlivets op og nedture, så i selskab med Cair Paravel er der plads til såvel spontanitet og musikglæde – som eftertanke. Vi ses!

 

Genfejl – søndag 15.30

Vi er Genfejl – hvilket betyder vi har gener og fejl. Vestjylland er stedet hvor magien sker, og musikken er akustisk med masser af fløde. Vi glæder os til at spille for jer!