Missionshuset 2015

Your Descent

Bandet Your Descent fra Storkøbenhavn består af fire unge ambitiøse drenge, som tilsammen har skabt et lydunivers af hårdtslående rock med et poppet elektronisk twist.

Bandet blev først dannet i folkeskoletiden, hvor drengene stiftede bekendtskab med hinanden, men først da de valgte at starte på samme efterskole, blev det et seriøst foretagende. De har siden da holdt sammen og har igennem flere år udviklet deres egen lyd og udtryk.

Bandet består af Andreas Kruse, Kristian Mølholm og Jesper Sørensen, som har kendt hinanden, siden de var små. Den nytilkomne bassist Samuel Kiel erstatter Mads Due, som har været en fast del af bandet de sidste tre år.

I 2013 blev bandets første Ep ”Under the Surface” indspillet i Dubb Studio, Århus, og udgivet på Refleks. Nu vender drengene stærkt tilbage med deres anden EP ‘Foreign Shapes’, som udkommer den 20. januar 2015. Ep’en består af de tre sange: Harvest, Reach og Curtains. Med den nye EP har bandet fået et mere hårdtslående og energisk udtryk. Gennem de ærlige, udfordrende og til tider melankolske tekster, forsøger bandet at sætte deres præg på den danske musikscene.

Bandet har spillet på et hav af københavnske scener og har deltaget i forskellige musikkonkurrencer. I 2014 fik bandet endda æren af at opvarme for Carpark North på deres Phoenix Tour i Danmark, da de vandt Local Heroes konkurencen.

I december 2014 skrev bandet kontrakt med pladeselskabet Nomad Music. Bandet ser frem til et intenst og spændende samarbejde med selskabet.

 

Vokal og Guitar – Andreas Kruse
Keys – Jesper Sørensen
Trommer – Kristian Mølholm
Bas – Samuel Kiel

 

Link til ‘Foreign Shapes’: http://goo.gl/96AisO

Link til lyricvideo: https://www.youtube.com/watch?v=A4VKR_cpdiM

Facebook: https://www.facebook.com/YourDescent

 

Captain Roselyn

11126860_778559268924664_846506073_oGenre: Chaotic Hardcore/Metalcore/Mathcore

I en verden der i stigende tendens har bevæget sig mod et poleret og digitalt musikalsk udtryk bevæger det aarhusiansk-baserede band, Captain Roselyn mod et råt, mørkt, energisk og nærværende udtryk der ikke er bange for at kaste sig hovedkuls ud over scenekanten.

Som unge voksede vi op med at lytte til sluthalvfemser bands som Norma Jean, Zao, Refused, Botch, Converge, Living Sacrifice etc. Den rå, hektiske og utæmmelige energi, disse bands formåede at fange var med til at inspirerede os til at starte tilbage i 2012.

I kontrast til det mørke, hektiske og voldsomme musikalske udtryk, er vores lyriske univers draget mod lyset i vores personlige tro og vandring med Jesus Kristus.

her er evt. lidt fra vores nylige omtale i medierne:
http://www.tv2oj.dk/artikel/250809