Caféscenen 2015

Habibi

Habibi

Habibi er et ny-opstartet band bestående af 4 unge ambitiøse drenge fra det vestjyske. Repertoiret består primært af cover-numre med fangende melodier og dybe tekster inden for genrer som funk, pop og rock. Derudover er vi i fuld gang med at skrive eget originalt materiale. Gennem musikken og teksterne ønsker vi at skabe en festlig og munter atmosfære.

 

Low Key In A Basement

Low key in a basement

Low Key in a Basement spiller musik og synger sange om livet med Jesus som frelser i dets mange både menneskelige og guddommelige aspekter, hvor vi finder masser af inspiration. Musikalsk læner vi os mest op af folk-genren, men vi snuser også til andre genrer. Musikken er præget af et akustisk setup og er primært båret af guitar, men vi forsøger også at give musikken stærkt medspil med mange flerstemmige elementer i vores arrangementer. Vi appellerer til en bred aldersgruppe, og vi forsøger at skabe en nærværende atmosfære, hvor der både er plads til glæde og eftertænksomhed. Vores musik gør sig rigtig godt live og egner sig godt til cafémiljøer og til siddende koncerter.

 

 

Med Venlig Hilsen

Venlig hilsen

Med Venlig hilsen består af gamle venner, der har fornøjelsen at spille musik sammen.
Vi elsker at spille jazz og gør det til bryllupper, receptioner og lign. Derudover nyder vi sammen at arrangere forskellige salmer, så de får nyt liv.
Salmerne har nogle helt fantastiske melodier og underbygger nogle helt fantastiske tekster.