NEWWORLDSON // CA

Newworldson fløj mod international berømmelse efter udgivelsen af “Salvation Station” og en invitation med på The Newsboys’ vildt populære ”GO”-turné i 2007-08. Mere anerkendelse fulgte med deres første succesfulde hitsingle ”There Is A Way”, som nåede en andenplads på Billboards hitliste for kristne sange og førstepladsen på kristne radiostationer i Canada, Storbritannien og Australien. Den sikrede også gruppen tre af 11 mulige priser fra Gospel Music Association.
I 2012 udgav Newworldson deres fjerde album ”Rebel Transmission”, som optrådte på iTunes’ top ti for kristne albums i USA og Canada. De formåede endnu en top tre-single med ”Learning To Be The Light”, som forblev på hitlisterne for USA’s kristne radiostationer i næsten et år. “Rebel Transmission” modtog anmelderros for ”sin villighed til at føre sin musik ned ad musikalske gader, der sjældent betrædes af troende artister” (crosswalk.com).
Deres lyd er nytænkende, farlig og elektriserende – så unikt deres egen, at den trodser klassificering. Bandet på seks mand har et orkesters kraft og findes ofte på alverdens festivaler. Forsanger Joel Parisien og trommeslager Mark Rogers spiller sammen med guitarist Leroy Emmanuel, den garvede bassist John Irvine og saxofonister Darryl Dixon og Dave Watson fra de berømte Chops Horns.