Jakob Svendsen // DK

Fredag 00:15 (natten til lørdag) på Caféscenen

Efter vi hørte Jakob Svendsen synge, hyrede vi ham som komiker. Svendsen debutterede som komiker i 2009, hvorefter hans succes er blevet fastslået ved adskillige one man-shows, vittige Facebookopslag og hans egen Wikipedia-side, der blandt andre er skrevet af Wikipediabrugeren Jakobernice. Blandt hans øvrige største bedrifter er flere priser til Zulu Comedy Galla, som han fik lov at tabe til meget dygtige folk, at han har arbejdet som lærer på deltid ligesom Indiana Jones, og at han har gået på universitetet.

Jakob er personligt kristen og ynder at lave sjov med sin tro, sin hverdag og hvad der ellers lige fik ham selv til at grine, da han selv skrev joken. Han har markant mere energi end de fleste matematiklærere og færre bandeord end de fleste komikere, og hans shows som “Næstenkærlig”, “Selvtillid” og “Kristen i krise” har fået positiv opmærksomhed i blandt andet Herning Folkeblad og SønderborgNYT. Vi glæder os meget til, han også lægger vejen forbi Sønder Felding.