Kings Kaleidoscope // USA

Søndag 22:15 i Store Telt

Kings Kaleidoscope blander messingblæsere, stengeinstrumenter, hip-hop-rytmer, elektroniske og analoge lyde og farvestrålende komponeringer. Deres melodier strækker sig over det drømmende, fredelige og storslåede, og det er ikke uden grund, man ikke bare kan slå op, hvilken genre, de tilhører. De trækker på 60’erne og 80’ernes rock og indie, gamle salmer og 0’ernes hip-hop for at samle stykker af musik, der kaleidoskopisk viser nuancer, der kun sjældent findes hos grupper, der startede som lovsangsmusikere i en kirke.

Tekstskriver og forsanger Chad Gardner samlede gruppen i 2010 som lovsangsleder i sin kirke i Seattle, og de indspillede deres første EP til en langfredagsgudstjeneste året efter. Siden deres tid hos Mars Hill Church har de udgivet flere albums og EP’er, senest “Baptized Imagination” fra 2022.