Rebecca St. James // USA

Lørdag 20:35 i Store Telt

Den GRAMMY®-vindende singer-songwriter, best-selling forfatter, taler og skuespiller Rebecca St. James er blandt de mest toneangivende kunstnere i kristen musik. Hun blev katapulteret ind i rampelyset efter udgivelsen af hendes debutalbum af eget navn fra Forefron Records i 1994. Australierens flair for moderne pop og kompromisløse tekster sætter en gylden standard for kristen musik og tilfører genren en ny generation af kunst.

St. James har modtaget flere Dove-priser, haft ni singler som mest afspillede på USA’s kristne radiostationer og fået to album GOLD®-certificeret. Hendes diskografi indeholder ikoniske album som “Pray”, “God” og “Transform”. Hun er forfatter til blandt andet de best-selling bøger “Wait For Me” og “Pure”, havde hovedrollen i filmen “Sarah’s Choice” fra 2009, spillede Maria Magdalene i den banebrydende rock-opera “!Hero” og lagde stemme til “Englen Hope” i VeggieTales’ succesfulde påskeafsnit – foruden andre forskellige roller.

Efter en pause fra indspilninger og turnéer, hvor hun giftede sig og startede en familie, kom St. James tilbage til scenen i 2018 for at optræde med sine brødre, de flere gange GRAMMY®- og Dove Award-vindende for KING & COUNTRY, og være med til at skrive flere numre på deres populære album “Burn the Ships” fra 2018.

For nyligt samarbejdede St. James med den verdensanerkendte lovsangsgruppe Bethel Music, og 24. juli 2020 udkom debuten fra hendes pladeselskab.


Among the most defining artists in Christian music history, GRAMMY®-winning singer/songwriter, best-selling author, speaker and actress Rebecca St. James catapulted into the global spotlight following the release of her self-titled Forefront Records debut in 1994. The Australian native’s modern pop sensibilities and uncompromising lyrics set a benchmark in Christian music, leading a new generation of artistry in the genre.

St. James has earned multiple Dove Awards, nine #1 Christian radio singles and two GOLD®-certified recordings, and her discography includes such iconic albums as Pray, God and Transform. Author of the best-selling titles Wait For Me (Thomas Nelson) and Pure (Hachette/Faithwords), among others, she starred in the 2009 film Sarah’s Choice; portrayed Mary Magdalene in the groundbreaking rock opera !Hero; and voiced ‘Hope, The Angel’ in VeggieTales’ best-selling The Easter Carol, in addition to other diverse roles.

Following a hiatus from recording and touring—during which time she married and started a family—St. James returned to the stage in 2018 to perform with her brothers, multi-GRAMMY® and Dove Award winning duo for KING & COUNTRY, and co-wrote several selections on their blockbuster 2019 recording, Burn the Ships.

St. James recently partnered with world-renowned worship collective Bethel Music and her label debut released July 24, 2020.