FLAME // USA

Fredag 22:30 i Store Telt

FLAME er både en GRAMMY® nomineret og Stellar Award vindende hip-hop kunstner. Han er en af de ledende artister på den kristne hip-hop scene og har en voksende liste af anerkendelser, herunder en GRAMMY-nominering, adskillelige Dove- og Stellar Award-nomineringer og adskilllige hits der har ligget på Billboars toplister. Han er født og opvokset i den indreby i St. Louis, MO. Han har udgivet 9 albums til dato, herunder Captured (2010), The 6th (2012), Royal Flush (2013), Forward (2015), Stellar Award-vindende God Knows (2018), Extra Nos EP (2020), Daybreak EP (2020), og Chirt For You EP (2021) under hans eget præg.

I over et årti har FLAME rejst gennem Nordamerika og Caribien, Afrika, Europa og Asien og fremført musik, der har bevæget masserne. Ud over at turnere, skrive, inspille og co-produktion af egne projekter, grundlagde og styrer FLAME Clear Sight Music, et spirende pladeselskab, der hæver barren for kristen hip-hop. Han har en kandidatgrad i teologi med et bifag i rådgivning


FLAME is a GRAMMY® nominated and Stellar Award winning hip-hop artist. He is a well-versed leader in the Christian hip-hop scene with a growing list of accolades, including a GRAMMY® nomination, several Dove and Stellar Award nominations, and multiple Billboard chart toppers. He was born and raised in the inner city of St. Louis, MO. He has released 9 albums to date including Captured (2010), The 6th (2012), Royal Flush (2013), Forward (2015), Stellar Award-winning God Knows (2018), Extra Nos EP (2020), DayBreak EP (2020), and Christ For You EP (2021) under his own imprint.

For over a decade, FLAME has traveled throughout North America & the Caribbean, Africa, Europe, and Asia performing music that has impacted the masses. In addition to touring, writing, recording and co-producing his own projects, FLAME founded and helms Clear Sight Music, a burgeoning record label raising the bar in Christian hip-hop and beyond. He has a Master’s degree in theology with a minor in counseling.