Sarah Reeves // USA

Popmusikeren og sangskriveren Sarah Reeves underskrev sin første pladekontrakt som 18-årig. I mere end et årti har hun ud over at forfølge sin egen kunstneriske karriere dedikeret en stor del af sit virke til at skrive sange for andre kunstnere og film og TV. Hendes musik har indgået i Disney Plus og National Geographics serie “Welcome to Earth”, traileren for Disneys “Raya og den sidste drage”, reklamefilm for “American Idol” og TV-serier på Netflix og en række store amerikanske kanaler. Reeves har også medvirket på numre af fremtrædende DJs som Gattüso, Laidback Luke, Justice Skolnik, R3HAB og Armin Van Buuren. Med mere end 53 millioner on-demand-streaminger har denne Curb | Word Entertainment-kunstner opnået mere end 24 millioner streams på Pandora og 37 millioner YouTube-visninger. Reeves’ seneste album Life Love & Madness, kom som direkte på iTunes’ top 5 over singer-/songwriter og er tilgængelig nu.