Aflysning af Å-festival 2021

Kalenderen siger nu marts – og normalt ville vi åbne for bookingen nu. Utallige frivillige ville være i gang med at regne på campingpladser, opstilling af telte, bestilling af mad, være i dialog med kunstnere fra ind- og udland. Alt sammen med sommerfugle i maven og en længsel efter at det bliver Pinse, hvor vi kan holde Å-festival med alle jer andre!

Men omstændighederne er desværre ikke normale – tværtimod.

Vigtigt for Å-festival er det kristne fællesskab. Et fællesskab hvor vi kan feste sammen til koncerter. Et fællesskab hvor vi kan hygge sammen i forteltene. Et fællesskab hvor vi kan lovprise sammen i lovsang.
Men fortsatte restriktioner grundet Covid-19 udfordrer dette fællesskab – for vi kan ikke mødes 3-4000 mennesker i Sdr. Felding. Det vil ikke være forsvarligt.

Vi har set tiden an, og holdt øje med udmeldingerne fra myndighederne – men er nu så tæt på Pinsen at vi bliver nødt til at komme med en trist nyhed.

Å-festival 2021 er aflyst.

Vi har mødt en helt umådelig stor opbakning i 2020. Alle vores samarbejdspartnere har virkelig arbejdet med os, for at få os helskindet igennem aflysningen. Og vi er ikke mindst blevet mødt at rigtig mange der har støttet os økonomisk. TAK FOR ALLE GAVERNE!

Det på trods, har vi ikke økonomi til at kunne satse på at kunne afholde Å-festival 2021. Vi har et stort ansvar for alt vi har fået givet – og ikke mindst for alle jer deltageres sikkerhed.
Og Å-festival er for alle – så det skal også være sikkert for os alle at samles til en fest i Sdr. Felding.


Vi fokuserer derfor allerede nu på at være 125% klar til Å-festival 2022, hvor vi inderligt håber I alle vil komme og fejre Pinse med os! Vi har mange planer og benytter os af tiden til at blive helt klar – så vi glæder os ubeskriveligt til at samles til Å-festival igen!

I skal dog ikke snydes helt for Å-festival her i 2021. Å-festival er fyldt af musik og ikke mindst lovsang. Så hold øje med vores sociale medier her op til Pinsen – det skal I ikke gå glip af.

Indtil da håber vi I alle holder Å-festival humøret oppe – og fortsat vil bakke os op.
Det er det hele værd!

De bedste hilsner
// Lederteamet – Å-festival